• Nederlands
  • English
  • Français
  • Türkçe
  • Polski
  • български

Administratief beheer

Administratief beheer eenvoudig met ONPROAD

Ontdek hieronder de uitgebreide administratief beheer functionaliteiten van ONPROAD®. Onze tool is ontworpen om je organisatie te ondersteunen bij het beheren van verschillende administratieve taken, waaronder KAM formulieren (Kwaliteit, Arbo en Milieu), digitale paspoorten, App, teams en organisatie, rolbeheer, CRM en relatiebeheer, en e-mailkoppeling. Lees verder om meer te weten te komen over hoe deze functies jouw organisatie kunnen helpen.

Administratief beheer - ONPROAD™

Alle functionaliteiten omtrent administratief beheer

KAM-formulieren*
Met ONPROAD® stroomlijn je eenvoudig het proces van alle KAM-formulieren, waardoor je alle belangrijke informatie (de kwaliteitsnormen, arbeidsomstandigheden en milieu vereisten) makkelijk kunt documenteren, volgen, bijwerken en ophalen indien nodig.

Digitale paspoorten*
Met onze digitale paspoort module kan je belangrijke informatie en documenten op één centrale locatie opslaan. Dit maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot relevante gegevens zoals certificaten, vergunningen en trainingen. Door het gebruik van digitale paspoorten kun je de naleving van regelgeving verbeteren en een geordende administratie garanderen.

App*
Met onze app kun je overal en altijd toegang krijgen tot jouw administratie. Of je nu onderweg bent of op locatie werkt, jij hebt volledige controle over jouw administratie. Met de app kun je gegevens invoeren, bewerken en bekijken, rapporten genereren en taken beheren. Het biedt je de flexibiliteit om effectief te werken, zelfs als je niet achter een bureau zit.

Teams en organisatie
Ons administratief beheersysteem ondersteunt het beheren van teams en organisatiestructuren. Je kan gebruikersprofielen maken, toegangsrechten instellen en de communicatie tussen teamleden vergemakkelijken. Door teams en organisaties te definiëren, kun je de verantwoordelijkheden toewijzen, samenwerking bevorderen en zorgen voor een gestroomlijnde workflow binnen jouw organisatie.

Rolbeheer
Met onze tool kun je rollen toewijzen aan verschillende gebruikers binnen jouw organisatie. Dit betekent dat je specifieke rechten en bevoegdheden kunt toewijzen op basis van de verantwoordelijkheden van elke gebruiker. Hierdoor beperk je de toegang tot gevoelige informatie en verzeker je de beveiliging van je administratie.

CRM en relatiebeheer
Ons administratief beheersysteem biedt ook geïntegreerde CRM-functionaliteiten voor effectief relatiebeheer. Zo kan je klantgegevens, communicatiegeschiedenis, offertes en contract op ieder moment raadplegen.

E-mailkoppeling
Onze tool herkent onderwerpen in je e-mail (bijvoorbeeld Gmail of Outlook) die je ondersteunen in de communicatie en workflow. Bijvoorbeeld: je belooft een klant morgen een offerte op te sturen. In je mailbox staat deze offerte klaar op basis van de gegevens uit het mailverkeer. Je leest deze offerte na, download de PDF en verstuurt deze mail uiteraard zelf. Hiermee bespaar je kostbare tijd voor het maken van een offerte. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. 

Enthousiast geworden van onze functionaliteiten omtrent administratief beheer? Probeer gratis ONPROAD® en ervaar het gemak. Of lees verder en ontdek eerst de functionaliteiten van operationeel beheer en financieel beheer.

REGISTREER NU

*Deze functies zijn later dit jaar beschikbaar