• Nederlands
  • English
  • Français
  • Türkçe
  • Polski
  • български

Over ONPROAD

Kies voor de “road” naar succes met ONPROAD

Bij ONPROAD® draait het allemaal om jouw succes! We willen jou als ondernemer/ manager in de bouw, infra en installatiesector helpen om toekomstbestendig te groeien. Hoe doen we dat? Met onze online tool zorg je ervoor dat je bedrijfsprocessen beter verlopen. Het neemt je werk uit handen en geeft je slimme inzichten. Zo kun je efficiënter werken, slimmere beslissingen nemen en groeien als nooit tevoren.  Geen zorgen meer over ingewikkelde spreadsheets en administratieve rompslomp. Met ONPROAD® kun je binnen no-time je projecten binnen tijd en budget opleveren. We hebben alles wat je nodig hebt, van sales tot facturatie, projectmanagement tot tijdregistratie. En het beste van alles? Onze tool is super makkelijk te gebruiken. Je hebt geen technische kennis nodig, we hebben het simpel voor je gemaakt.

Over ons - ONPROAD™

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van enthousiaste ondernemers die zelf jarenlang actief geweest zijn in de sector, diverse functies hebben vervuld en aan alle kanten van de tafel hebben gezeten en meebeslist. We begrijpen de trends en behoeften in de bouw, infra en installatiesector als geen ander. Bij ONPROAD® zijn we continu bezig met het volgen van de ontwikkelingen in deze markt. We weten wat er speelt en wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Daarom hebben we een handige tool ontwikkeld waarmee je moeiteloos al je bouwprojecten kunt beheren, van planning tot oplevering.

Duurzaam en verantwoord

We zijn niet alleen gefocust op jouw succes. We willen ook goed zijn voor de wereld om ons heen en proberen zo duurzaam en verantwoord mogelijk te ondernemen. We investeren daarom graag in zonnepanelenvelden over de hele wereld en proberen onze reisbewegingen te minimaliseren. We hechten belang aan privacy en cyberbeveiliging, want we weten hoe belangrijk dat is. Ook vinden we het geweldig om iets terug te doen voor de lokale gemeenschap, zo moedigen wij onze collega’s aan om vrijwilligerswerk te doen tijdens werktijd. Samen maken we het verschil.

Ons team

Bij ONPROAD® zijn we trots op onze diversiteit. We hebben collega’s van over de hele wereld en omarmen we verschillende culturen en achtergronden. Maar er is één ding dat ons bindt: onze passie en gedrevenheid om de beste te zijn. We werken hard, maar we houden ook van een feestje op zijn tijd. We vertrouwen op elkaar en motiveren elkaar om te blijven groeien. We willen dat jij de beste versie van jezelf wordt, en we staan klaar om je te helpen!  

Ben je klaar om te groeien? Sluit je aan bij ONPROAD® en ontdek hoe onze coole tool je kan helpen om jouw bouwprojecten naar nieuwe hoogtes te brengen. Neem contact met ons op of probeer gratis.

REGISTREER NU