• Nederlands
  • English
  • Français
  • Türkçe
  • Polski
  • български

Voor wie? Voor jou!

ONPROAD® is er voor jou!

Hüseyin Yildiz, de oprichter, is jarenlang werkzaam geweest in de bouwsector en wist precies wat hij miste bij zijn projecten. Daarom is hij ONPROAD® gestart, een online projectmanagement tool waarbij alle details van je projecten in één overzicht zichtbaar zijn. Door in gesprek te gaan met mensen in de bouw, infra en constructie is deze tool uitermate geschikt voor elke ondernemer die met projecten werkt. Denk bijvoorbeeld aan een hovenier, schilder of een installateur. Of je nou een onderaannemer, hoofdaannemer, projectmanager of projectorganisatie bent. ONPROAD® is er voor jou!

Hüseyin Yildiz - CEO ONPROAD™

Krijg je klussen gedaan

Haal alles uit je dag!

Al ben je een loodgieter die als ZZP’er werkt, een middelgroot bedrijf in de glasvezel of een groot bedrijf dat zonnepanelen installeert bij overheidsgebouwen. Elke ondernemer en/of manager wil een duidelijk overzicht in hun mijlpalen, het berekenen van de kosten en de urenregistratie om zo geen factureerbare minuut te missen. Wij geven je de tools en rapporten die je hiervoor nodig hebt. ONPROAD® is er voor jou!

Bespaar kostbare tijd en verhoog je productiviteit, zodat jij je kunt concentreren op het werk dat je echt leuk vindt – het werken met je handen. Onze tool stelt je in staat om je werkzaamheden te stroomlijnen en tegelijkertijd een duidelijk overzicht te behouden. Met onze geavanceerde tools en rapporten kun je precies zien waar je tijd en middelen naartoe gaan, zodat je slimme beslissingen kunt nemen en je bedrijf kunt laten groeien. ONPROAD® helpt je om klussen efficiënt af te ronden, zodat je meer gedaan krijgt op een dag. 

Of je nu een ZZP’er bent of een MKB’er, ontdek de kracht van efficiëntie en maximaliseer je potentieel met ONPROAD®, jouw ultieme partner voor succes!

REGISTREER NU