• Nederlands
 • English
 • Français
 • Türkçe
 • Polski
 • български

Vereenvoudig uw projectbeheer!

Complete projectmanagement tool

Maak kennis met ONPROAD®, dé online projectmanagement tool speciaal ontworpen voor bouw- en infrastructuurbedrijven. Met ONPROAD® krijgt je volledige controle over jouw projecten!

 • Grip op de uren en kosten van jouw team
 • Realtime budgetoverzicht via het ONPROAD® dashboard
 • Facturen en omzet direct geboekt op het betreffende project
 • Vroegtijdig signaleren van budgetoverschrijdingen

Eenvoudig projectmanagement met ONPROAD®

ONPROAD® geeft je de tools en rapporten die je nodig hebt om middelen te maximaliseren en nooit meer een factureerbare minuut te missen. Bekijk elk project in vogelvlucht, van mijlpalen tot projectplanning, het berekenen van de kosten, urenregistratie en meer. Het is zoveel makkelijker dan werken met spreadsheets of planningen op papier.

Een nieuwe manier van werken

ONPROAD® is dé game-changer in projectmanagement, ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring in de bouw. Onze tool biedt een alles-in-één oplossing waarmee je de controle hebt over de planning, uitvoering, facturering en rapportage.

Met ONPROAD® kun je al jouw projecten volledig bijhouden, elke fase volgen en van elk detail gemakkelijk de volgorde bepalen naargelang de prioriteit.. Het gebruiksvriendelijke dashboard zorgt voor een vlotte toewijzing van materieel en personeel en biedt een overzicht van middelen en capaciteit van het team. Daarnaast biedt het realtime controle en beheer van budgetten en middelen.

Onze tool maakt gebruik van de kracht van AI om onmisbare inzichten te verschaffen, waardoor jouw projectplanning slimmer en kosteneffectiever wordt. Zeg maar dag tegen handmatige administratie en vervelend papierwerk: ONPROAD® automatiseert routinetaken, zodat jij je kan concentreren op voor jou belangrijkere taken. 

Binnenkort ervaar je de voordelen van slimme AI-aangedreven functionaliteiten, waaronder projectfoto’s met coördinatiepunten voor nauwkeurige documentatie, uploads van specificaties en offertes en toegang tot de Europese aanbestedings- en offerte database. Bovenstaande functies zijn volop in ontwikkeling en worden verwacht in de tweede helft van 2023 om de gebruikerservaring nog meer verbeteren.

Verbeter je projectbeheer met de nauwkeurige tracking van ONPROAD®. Profiteer van een efficiënte workflow en neem meer controle over jouw projecten.

Alle functies in één oogopslag

CRM
ONPROAD® is een all-in-one projectbeheer tool. Jij bent in controle van planning tot uitvoering, facturatie en rapportage. Binnenkort ook als app beschikbaar. 

Projecten
Bewaar een compleet overzicht van al je projecten. Volg elke fase van een project op.

Planning
Met een gebruiksvriendelijk dashboard plan en prioriteer je elk detail van een project:  

 • Toewijzing machines en personeel
 • Overzicht van de capaciteiten van middelen en teams

Facturatie
Bespaar tijd door gemakkelijk facturen te genereren, aan te passen en te versturen.

Rapportage
Gemakkelijk rapporteren met het overzicht van ONPROAD®.

Projectmanagement
Spring terug in de rol van projectleider terwijl onze tool de vervelende administratie uit je handen neemt.. Vind de motivatie om meerdere projecten aan te grijpen.

Meertaligheid
Is Nederlands niet de moedertaal van jouw team? Geen probleem. ONPROAD® is ook beschikbaar in het Engels, Frans, Bulgaars, Pools en Turks. In de toekomst komen hier nog meerdere talen bij, zoals Arabisch.

AI-aangedreven functies*
AI (Artificial Intelligence) maakt slimmere, goedkopere project planning mogelijk, geeft belangrijke inzichten en zorgt ervoor dat terugkerende taken automatisch gebeuren. Dit stelt je in staat impactvolle beslissingen te nemen.

Advertentiemogelijkheden*
Promoot je bedrijf en diensten op ONPROAD® en genereer extra inkomsten. Hoe? Leer binnenkort meer over deze functie.

Digitaal paspoort*
Alle werk- en vakbekwaamheid certificeringen en vergunningen op één plek. Dankzij de AI ben je altijd op de hoogte welke certificeringen vernieuwd moeten worden en welke vergunningen zijn verleend.

KAM formulieren*
Verbeter de kwaliteit en veiligheid van je project dankzij KAM formulieren. Plan werkinspecties in en verzeker de naleving van de veiligheidsvoorschriften en zorg voor een veilige werkomgeving.

ONPROAD™ app*
Gun jezelf en je collega’s flexibiliteit met onze app. Gebruik de tools van ONPROAD® waar en wanneer je wilt.

Projectfoto’s met coördinatiepunten*
Zorg voor nauwkeurige documentatie door foto’s van je projecten vast te leggen en te categoriseren. Integreer ze met werktekeningen. Verbeter de kwaliteitscontrole en samenwerking voor al je bouwprojecten.

Inlezen van bestek, tender en calculatiemodule*
Upload en bereken je kostenraming. Vergelijk talloze opties en ontdek de Europese aanbesteding vanuit de tender database.

Of je nu op zoek bent naar oplossingen voor administratief beheer, financieel beheer of operationeel beheer. ONPROAD® heeft alles-in-1.

REGISTREER NU


*Al deze functies zijn later dit jaar beschikbaar