Vereenvoudig uw projectbeheer!

Compleet projectmanagement platform

Maak kennis met Onproad, de online project management tool speciaal ontworpen voor bouw- en infrastructuurbedrijven. Met Onproad krijgt u volledige controle over uw projecten!

  • Grip op de uren en kosten van jouw team
  • Real-time budget overzicht via het Onproad Dashboard
  • Facturen en omzet direct geboekt op het betreffende project
  • Vroegtijdig signaleren van budgetoverschrijdingen

Eenvoudig projectmanagement met Onproad

Onproad geeft je de tools en rapporten die je nodig hebt om middelen te maximaliseren en nooit meer een factureerbare minuut te missen. Bekijk elk project in vogelvlucht, van mijlpalen tot projectplanning, budgettering, urenregistratie en meer. Zoveel makkelijker dan werken met spreadsheets of planningen op papier.

Een nieuwe manier van werken

Onproad is de game-changer in projectmanagement ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring in de bouw. Onze tool biedt een alles-in-één oplossing, waarmee u de controle hebt over de planning, uitvoering, facturering en rapportage. Met Onproad kunt u al uw projecten volledig bijhouden, elke fase volgen en elk detail gemakkelijk prioriteren. Het gebruiksvriendelijke dashboard zorgt voor een vlotte toewijzing van materieel en personeel en overzicht van middelen en team capaciteiten. Daarnaast biedt het real-time controle en beheer van budgetten en -middelen.

Maar dat is nog niet alles. Onze tool maakt gebruik van de kracht van AI om onmisbare inzichten te verschaffen, waardoor uw projectplanning slimmer en kosteneffectiever wordt. Zeg maar dag tegen handmatige administratie en vervelend papierwerk: Onproad automatiseert routinetaken, zodat u zich kunt concentreren op voor u belangrijkere taken. Met de advertentiemogelijkheden van Onproad kunt u ook uw bedrijf en diensten promoten, die op hun beurt weer nieuwe inkomsten kunnen opleveren.

Ervaar de voordelen van de geïntegreerde functies, waaronder projectfoto’s met coördinatiepunten voor nauwkeurige documentatie, uploads van specificaties en offertes voor kostenramingen en toegang tot de Europese aanbestedings- en offerte database.

Zorg voor een revolutie in uw bouwprojectbeheer met Onproad en blijf de concurrentie voor. Profiteer van efficiënte workflow en neem de controle over uw projecten als nooit tevoren.

Alle functies in één oogopslag

CRM
Onproad belooft jou een all-in-one projectbeheer tool met een mobiele app. Jij bent in controle van planning tot uitvoering, facturatie en rapportage.

Projecten
Bewaar een compleet overzicht van al je projecten. Volg elke fase van een project op.

Planning
Met een gebruiksvriendelijk dashboard plan en prioriteer je elk detail van een project: 

  • Toewijzing machines en personeel
  • Overzicht van de capaciteiten van middelen en teams

Tracking
Systeem dat real-time controle en beheer van middelen, activa en projectfinanciën garandeert. Onproad waakt over jouw project.

Facturatie
Bespaar tijd door gemakkelijk facturen te genereren, aan te passen en te versturen in één oogopslag. 

Rapportage
Stroomlijn je gehele workflow en verhoog de productiviteit.

Projectmanagement
Onze tool neemt de vervelende administratie uit je handen. Jij springt terug in je rol van projectleider. Vind de motivatie om meerdere projecten aan te grijpen.

AI-aangedreven functies
AI maakt slimmere, goedkopere project planning, geeft belangrijke inzichten en maakt automatisering van routinetaken mogelijk. Maak voortaan altijd de juiste beslissingen.

Advertentiemogelijkheden
Promoot je bedrijf en je diensten op Onproad en genereer extra inkomsten.

Projectfoto’s met coördinatiepunten
Zorg voor nauwkeurige documentatie door foto’s te categoriseren. Integreer ze met werktekeningen. Verbeter de kwaliteitscontrole en samenwerking voor al je bouwprojecten.

Inlezen van bestek, tender en calculatiemodule
Upload en berekenen je kostenraming. Vergelijk talloze opties en ontdek de Europese aanbesteding en tender database.

Onproad mobiele app
Gun jezelf en je collega’s flexibiliteit met de mobiele applicatie. Geniet van de functies speciaal voor de gebruikers in het veld. 

Digitaal paspoort
Alle werk- en vakbekwaamheid certificering op 1 plek. 
Dankzij de AI ben je altijd op de hoogte welke certificeringen vernieuwd moeten worden. 

KAM formulieren
Verbeter de kwaliteit en veiligheid van je project dankzij KAM formulieren. Plan werkinspecties in, verzeker de naleving van de veiligheidsvoorschriften en verminder veiligheidsrisico’s.