• Nederlands
  • English
  • Français
  • Türkçe
  • Polski
  • български

Operationeel beheer

Stroomlijn succesvol jouw operationeel beheer

Ondersteun jouw organisatie met ONPROAD® bij het effectief beheren van diverse operationele processen, waaronder time tracking, projectadministratie, projectfoto's met coördinatiepunten, vlootbeheer, materieelbeheer en het inlezen van aanbestedingen met AI-technologie. Lees verder om meer te weten te komen over deze functies en hoe ze jouw operationele processen kunnen optimaliseren.

Functionaliteiten Operationeel Beheer - ONPROAD™

Alle functionaliteiten omtrent operationeel beheer

Time tracking
Met ONPROAD® hou je nauwkeurig de tijd bij  die aan verschillende projecten wordt besteed. Dit stelt je in staat om de gewerkte uren van jouw teamleden te registreren, taken toe te wijzen en de voortgang van projecten te volgen. Zo krijg je inzicht in de tijdsbesteding en kun je de facturatie vereenvoudigen en de productiviteit verhogen.

Projectadministratie
Onze tool biedt uitgebreide functionaliteiten voor het beheer van projecten. Je kunt projecten aanmaken, budgetten instellen, resources toewijzen en de voortgang bewaken. Daarnaast kun je documenten, communicatie en planning centraal beheren. Dankzij een overzichtelijke projectadministratie beheer je moeiteloos al je projecten, hou je controle over de deadlines en verbeter je de samenwerking tussen de teamleden.

Projectfoto’s met coördinatiepunten*
Ons operationeel beheersysteem biedt de mogelijkheid om projectfoto’s te uploaden en te voorzien van coördinatiepunten. Dit stelt jou en jouw team in staat om visuele informatie te delen, problemen aan te wijzen en op te lossen, en een gedetailleerd overzicht van de projectstatus te creëren. Met deze functionaliteit kunnen teams effectiever communiceren, bouwprocessen documenteren en sneller beslissingen nemen op basis van visuele gegevens.

Vlootbeheer
Overzichtelijk vlootbeheer is de sleutel tot succesvol operationeel beheer. Je kunt voertuigen en machines registreren, onderhoudsschema’s bijhouden, brandstofverbruik monitoren en kosten beheren. Verhoog de productiviteit, minimaliseer downtime en verbeter de algehele prestaties van uw wagenpark.

Materieelbeheer
Maak gebruik van de uitgebreide functionaliteiten voor het beheer van materieel. Onze tool stelt je in staat materieel te registreren, onderhoudsplannen op te stellen , keuringen bij te houden en beschikbaarheid beheren. Met een geïntegreerd materieelbeheersysteem kun je de kosten verlagen, productiviteit verhogen en inzicht krijgen in de status en beschikbaarheid van jouw materieel.

Inlezen van tenders en aanbestedingen*
Met de AI-gebaseerde oplossing van ONPROAD® kun jij binnenkort aanbestedingen inlezen. Hiermee zijn wij de enige in Europa die dit aanbiedt. Met behulp van deze functie vergroot jij hiermee jouw kansen op het winnen van aanbestedingen. . Daarnaast kun je ook op maat gemaakte aanbiedingen presenteren op basis van jouw bedrijfsprofiel en beschikbaarheid. Dit betekent dat je alleen de meest relevante kansen ontvangt, waardoor je kostbare tijd bespaart bij het zoeken naar geschikte projecten.

Dankzij de AI-functionaliteit van ONPROAD® kun je snel en efficiënt informatie uit aanbestedingen (Tenderned) halen en naadloos integreren in jouw operationele processen. Dit stelt je in staat om goed voorbereid te zijn bij het inschrijven op projecten, nauwkeurige offertes op te stellen en jouw kansen op het winnen van aanbestedingen te vergroten – en dat alles in slechts enkele minuten. Wat voorheen uren of zelfs dagen werk zou kosten, kan nu vlot worden afgehandeld.

Een van de grootste uitdagingen bij het lezen van een volledig bestek is de hoeveelheid tijd die dit in beslag neemt en de vereiste vaardigheid om het juist te interpreteren. ONPROAD® begrijpt dit en heeft Roady ontwikkeld, een intelligente assistent die je helpt bij het stellen van directe vragen over specifieke aanbestedingen. Upload eenvoudigweg alle relevante PDF-bestanden en stel je vraag. Roady zal je in real-time voorzien van een antwoord, zodat je geen enkele kans hoeft te missen en altijd scherp blijft.

Maar, ONPROAD® gaat verder dan alleen het verstrekken van informatie en hulp bij het indienen van inschrijvingen. Dankzij geavanceerde AI-analyses en het gebruik van historische gegevens van succesvolle aanbestedingen, kan ONPROAD® je begeleiden bij het samenstellen van de juiste inschrijving. Dit verhoogt je scoringskansen tot wel 90%, waardoor je meer kans maakt om de gewenste projecten binnen te halen.

Enthousiast geworden van onze functionaliteiten omtrent operationeel beheer? Probeer gratis ONPROAD® en ervaar het gemak. Of lees verder en ontdek eerst de functionaliteiten van administratief beheer en financieel beheer.


*Deze functies zijn later dit jaar beschikbaar