Een zonnig proces

Stroomlijn jouw zonnepaneelprojecten met Onproad

Stel je voor:
je bent een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen, installeren en opleveren van zonnepanelen. Je wilt ervoor zorgen dat elk project soepel verloopt, zonder gedoe en met tevreden klanten als resultaat. Met Onproad als jouw partner wordt dit werkelijkheid.

Met Onproad heb je een krachtig platform waarmee je al jouw zonnepaneelprojecten kunt beheren. Vanaf het allereerste begin tot de oplevering, heb je volledige controle en overzicht over het hele proces. Je kunt eenvoudig de projectplanning maken, materialen beheren en de voortgang van elk project volgen.

De installatiewerkzaamheden verlopen efficiënt en gestroomlijnd dankzij de gebruiksvriendelijke mobiele app van Onproad. Jouw installatieteams hebben direct toegang tot alle projectinformatie en kunnen gemakkelijk communiceren en samenwerken. Ze kunnen de voortgang van de installatie bijhouden, foto’s toevoegen voor documentatie en eventuele problemen direct rapporteren. Dit zorgt voor een snelle en effectieve uitvoering van elk zonnepaneelproject.

Bij de oplevering van de zonnepanelen maakt Onproad het gemakkelijk om alle benodigde documenten te genereren, zoals installatierapporten en garantiecertificaten. Je kunt deze documenten eenvoudig delen met jouw klanten, waardoor je een professionele en transparante ervaring biedt. Bovendien kun je met Onproad de prestaties van de zonnepanelen monitoren en indien nodig tijdig ingrijpen voor onderhoud en optimalisatie.

Naast deze handige functies biedt Onproad innovatieve tools om jouw zonnepaneelprojecten naar een hoger niveau te tillen. Vanaf het tweede kwartaal van 2023 introduceren we onze AI-gestuurde assistent, “Roady”. Met Roady kun je eenvoudig vragen stellen en snel antwoorden krijgen over bijvoorbeeld specificaties, kostenramingen en XYZ-coördinaten voor nauwkeurige installatiefoto’s.

Met Onproad ben je verzekerd van een gestroomlijnd en probleemloos proces bij het aanleggen, installeren en opleveren van zonnepaneelprojecten. Je verhoogt de productiviteit van je team, minimaliseert fouten en biedt een uitstekende ervaring aan jouw klanten. Kies voor gemak en efficiëntie met Onproad en maak jouw zonnepaneelprojecten een groot succes!