De leiding nemen

Verbeter je loodgieterswerk met Onproad!

Stel je voor:
je bent een drukbezette loodgieter en je wilt ervoor zorgen dat al je projecten soepel verlopen en tevreden klanten opleveren. Met Onproad als jouw partner wordt dit werkelijkheid.

Onproad biedt een krachtig platform speciaal ontworpen voor loodgieters, waarmee je al je projecten kunt beheren. Of je nu werkt aan het repareren van lekkages, het installeren van sanitair of het onderhouden van verwarmingssystemen, Onproad helpt je om alles onder controle te houden.

Met Onproad kun je eenvoudig al je projecten plannen en organiseren. Je kunt belangrijke informatie zoals klantgegevens, projectdetails en benodigde materialen gemakkelijk bijhouden. Geen gedoe meer met losse papieren of verwarrende spreadsheets. Alles is overzichtelijk en geordend binnen handbereik.

De mobiele app van Onproad maakt het nog makkelijker. Je hebt alle projectinformatie altijd bij de hand, of je nu op locatie bent of onderweg. Je kunt foto’s toevoegen voor documentatie, notities maken en directe communicatie onderhouden met je team en klanten. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking en snelle probleemoplossing.

Bij het factureren en afhandelen van projecten maakt Onproad het gemakkelijk om professionele facturen te genereren en te verzenden naar je klanten. Je kunt eenvoudig de gewerkte uren en gebruikte materialen registreren, zodat je altijd een nauwkeurige en transparante facturatie hebt.

Maar dat is nog niet alles! Onproad innoveert constant om jouw loodgieterswerk naar een hoger niveau te tillen. Vanaf het tweede kwartaal van 2023 introduceren we onze AI-gestuurde assistent, “Roady”. Met Roady kun je snel vragen stellen en direct antwoorden krijgen over bijvoorbeeld specifieke technische details, onderhoudsinstructies of mogelijke oplossingen voor lastige problemen.

Met Onproad verhoog je de efficiëntie van je loodgieterswerk, minimaliseer je fouten en bied je een uitstekende service aan je klanten. Kies voor gemak en professionaliteit met Onproad en maak van elke loodgietersklus een groot succes!