• Nederlands
  • English
  • Français
  • Türkçe
  • Polski
  • български

Bedrijfsvorm

Onproad: voor en door het MKB in de bouw en infra.

Onze tool is ontwikkeld door mensen met jarenlange ervaring in de bouwsector. Daarom biedt het dé oplossing voor uitdagingen die de sector kent. 

  • Automatiseren van talloze taken
  • Integratie met andere software
  • Real-time inzichten in de voortgang en financiële situatie van je project
  • Persoonlijke ondersteuning: wij staan voor je klaar!

Probeer nu gratis!

Groei met Onproad:
De ultieme alles-in-één projectmanagement tool.

De bouw- en infrasector is een dynamische en concurrerende markt. Organisatie, efficiëntie en management zijn van belang om voorop te blijven lopen.

Onproad brengt een revolutie teweeg in projectmanagement voor bedrijven van alle soorten en maten. Of u nu een freelance aannemer, eenmanszaak, VOF, MKB, of een groot bedrijf bent, Onproad is de ultieme alles-in-één oplossing die u in staat stelt uw bedrijfspotentieel te ontplooien.

Met Onproad kunt u afscheid nemen van gefragmenteerde workflows en tijdrovende administratie. Deze veelzijdige tool integreert naadloos projectmanagement, planning, tracking, facturatie, rapportage en CRM, allemaal op één plek. Het is de uniforme oplossing waarnaar u op zoek was.

Voor freelance-aannemers biedt Onproad efficiënt tijd- en middelenbeheer, gecentraliseerd projectmanagement, vlotte facturering en relatiebeheer. U kunt zich concentreren op het leveren van kwaliteitsvol werk, terwijl Onproad de rest afhandelt.

Eenmanszaken profiteren van overzichtelijke bedrijfsprocessen en verbeterde CRM-, plannings- en tracking functies. Projecten worden correct beheerd, deadlines worden behaald, terwijl klantrelaties onderhouden blijven.

VOF’s kunnen gebruik maken van de kracht van Onproad’s teammanagement functies, die samenwerking, projectplanning en tracking voor het hele team mogelijk maken. Iedereen blijft op dezelfde pagina, waardoor projecten succesvol worden afgerond en deadlines worden gehaald.

KMO’s kunnen hun activiteiten optimaliseren met Onproad dankzij geavanceerde rapportage, teambeheer en gecentraliseerde activiteiten. Het is de katalysator voor lagere kosten en geïnformeerde besluitvorming.

Zelfs grote bedrijven met complexe projecten en teams profiteren van de uitgebreide functies van Onproad. Ze krijgen meer controle over hun activiteiten, verbeteren hun resource management en nemen datagedreven beslissingen met gedetailleerde rapportages.

Onproad is de vertrouwde partner die bedrijven in de bouwsector in staat stelt om te gedijen. Neem afscheid van verouderde tools en verwelkom een complete oplossing die uw succes mogelijk maakt. Ontketen het potentieel van uw bouwbedrijf met Onproad en beleef een nieuw tijdperk van productiviteit en groei.